LKA.IT, студиото зад емоционалния психологически трилър от 2016 Town of

...
LKA.IT, студиото зад емоционалния психологически трилър от 2016 Town of
Коментари Харесай

Martha Is Dead ще бъде цензурирана за платформата на PlayStation

LKA.IT, студиото зад прочувствения психически трилър от 2016 Town of Light, разгласи, че тяхната последваща игра – Martha is Dead – ще бъде цензурирана за PlayStation 4 и PS5.

Разкрита, Martha Is Dead ще споделя историята на младо момиче, което търси истината за гибелта на своята близначка на фона на надигащата се опасност от международната война. Съчетавайки действителни събития и истории с детайли от локалния фолклор и суеверия, играта ще е още веднъж психически трилър с хорър детайли. В фрагментите, които сме виждали от Martha Is Dead в действителност имаше смущаващи фрагменти и евентуално те са повече във финалната версия на играта, което е и повода PlayStation да решат Martha Is Dead да бъде цензурирана. От студиото декларират ясно, че наличието на сензитивно наличие е било неведнъж отбелязвано от LKA още от анонса на играта. Настоящето решение на PlayStation обаче е и причина физическите версии на Martha Is Dead да бъдат забавени.

„Заявяваме със страдание, че ни се наложи да променим прекарването за PS4 и PS5, като някои детайли няма да могат да се играят. След повече от четири години на отдаденост и усилена работа, разработчикът LKA ще се нуждае от още малко време, с цел да направи тези непланирани промени“, пишат от италианското студио. Забавянето визира само физическата версия на Martha Is Dead. Играта ще излезе по проект в цифров вид: на 24.02.2022, като PC и Xbox версиите не са цензурирани.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР