Лизо е една от най-големите хип-хоп сензации в съвременната музика.

...
Лизо е една от най-големите хип-хоп сензации в съвременната музика.
Коментари Харесай

Рап лъвицата Лизо отговори на хейтърите, които я критикуват заради фигурата ѝ

Лизо е една от най-големите хип-хоп сензации в актуалната музика. Откакто тя е известна обаче не липсват рецензии по отношение на тежестта ѝ. Мнозина са хората, които считат, че не дава здравословен образец на феновете си.

32-годишната Мелиса Джеферсън, каквото е същинското ѝ име, отговори на рецензиите с видео, което разгласява в обществената мрежа.
               

A post shared by (@lizzobeeating) on Jun 11, 2020 at 7:09pm PDT

Тя спортува с фитнес уреди, прави клякания, скача на въже, само че и се любува на тялото си в огледалото. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@lizzobeeating) on Feb 26, 2020 at 1:56pm PST

„ Хей, през последните пет години спортувам постоянно и за някои от вас може би ще се изненадат, че не го върша, с цел да имам вашия съвършен вид тяло “, споделя тя зад кадър.

„ Спортувам, с цел да имам идеалния съгласно мен вид тяло. И знаете ли какъв вид е това? Не е ваша работа. Понеже съм красива, мощна, правя си работата и оставам с нея. Така че идващия път, когато желаете да се нахвърлите върху някого и да го съдите, без значение дали пие зеленчукови смутита, или яде фаст фууд, тренира или не, какво ще кажете да погледнете себе си и да се притеснявате за личното си тяло, тъй като здравето не се дефинира единствено от това по какъв начин изглеждате извън, здравето е и това, което се случва от вътрешната страна. И доста от вас би трябвало да се пречистите вътрешно. Намасте, искам ви страховит ден. “, безапелационна е певицата.
               

A post shared by (@lizzobeeating) on May 20, 2020 at 8:16am PDT

С признанието си носителката на 3 награди „ Грами “ демонстрира красноречиво, че здравословният живот не трябва да се води само с цел да влезем в „ съвършените “ ограничения, наложени от обществото, а би трябвало да живеем съгласно личните си показа за хубост.
               

A post shared by (@lizzobeeating) on Mar 17, 2020 at 1:36pm PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР