Лизи Кънди се е прицелила в хълцащите саудитски снежинки“, които

...
Лизи Кънди се е прицелила в хълцащите саудитски снежинки“, които
Коментари Харесай

Бившата WAG казва „смучи го, лютиче“, докато напада хълцащите саудитски „снежинки“

Лизи Кънди се е прицелила в хълцащите саудитски „ снежинки “, които мърморят, че живеят в чужбина, до момента в който съпрузите им футболисти печелят милиони всеки месец.

Миналата седмица брачната половинка на някогашната звезда на Висшата лига Рияд Марез Тейлър Уорд описа за живота в Близкия изток, откакто той се причисли към тима на саудитската професионална лига Ал-Ахли през лятото. Тя споделя, че към момента е „ преследвана “ от преместването им от Манчестър и плака, когато 26-годишната, щерка на някогашния футболист Ашли и звездата Dawn от Real Housewives of Cheshire, се оплака от метода си на живот.

По време на Prime Video's Married To The Game “, футболната звезда Марез брутално й сподели: „ Това е част от играта, нали. “ Тя продължи с думите: „ Той е тъкмо като „ това е, каквото е, ти „ би трябвало да го преодолея в този момент “, до момента в който аз съм по-емоционален. “ WAG, чийто брачен партньор съгласно сведенията печели 750 000 паунда на седмица в новия си клуб, беше безмилостно подиграван онлайн и разгласен за беззащитен.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР