Лиз Хърли е горда майка на 20-годишния Деймиън, а пред

...
Лиз Хърли е горда майка на 20-годишния Деймиън, а пред
Коментари Харесай

Лиз Хърли разкри как майчинството е променило живота ѝ

Лиз Хърли е горда майка на 20-годишния Деймиън, а пред сп. HELLO! тя описа по какъв начин майчинството е трансформирало възгледите ѝ за живота.

“Вярвам във воденето посредством образец. Синът ми ме е виждал да бъда изцяло самостоятелна и да проправям своя личен път през целия си живот “, споделя тя пред изданието.


 

Актрисата и нейният наследник имат доста специфична връзка, а неотдавна тя съблюдава обещанието, което му била дала, когато той бил по-млад. “Току-що продуцирах филм, наименуван “Строго поверително “, който беше написан и режисиран от Деймиън “, споделя тя. “Той стартира да прави мини-филми, когато беше доста дребен – множеството от тях с присъединяване на мен и други другари на фамилията – и постоянно съм му казвала, че ще вземам участие в първия му същински план, тъй че имам поддържаща роля и в този. ” - добави Хърли.

“Останалата част от актьорския състав е млада, превъзходна и извънредно надарена, тъй че, притискам палци, хората да харесат кино лентата. Все още сме в постпродукция и аз одобрявам процеса. Възнамерявам да разработя и продуцирам още филми и Телевизионни излъчвания. " - добави тя.



В своето изявление Лиз показа и по какъв начин майчинството е трансформирало радикално нейния живот. След като роди Деймиън, тя стопира сполучливата си актьорска кариера, с цел да се отдаде на грижа за него.

“Бях в средата на 30-те, когато родих сина си, тъй че бях на открито в огромния, неприятен свят от известно време и по тази причина се усещах добре, като си взех съвсем осем години отмора от фотосите, с цел да мога да остана у дома с него. През това време започнах бизнеса си с бански костюми, Елизабет Хърли Бийч, реалокирах се в провинцията и още веднъж се влюбих в градинарството. " - споделя тя.

Всъщност тя счита, че точно градинарството ѝ е помогнало да се оправи с компликациите в живота. “Да бъдеш в светлината на прожекторите има своите възходи и падения “, споделя Хърли. “Благодарен съм за възходите и се пробвам да мина през паденията допустимо най-елегантно. За благополучие извозвам допустимо най-вече време в градината си вкъщи на село, което постоянно ми оказва помощ да слагам нещата в вероятност. Синът ми също избира провинцията “ - допълвя тя.

В своето искрено изявление Лиз разкри и кой за нея е най-големият ѝ триумф: “Най-големият ми триумф е, че останах относително здрав и резервирах възприятието си за комизъм, до момента в който прекосявах през десетилетия на мощно стресиращи и постоянно ненапълно нелепи завършения. Шоубизнесът и всички положителни и неприятни неща, които идват с него, не са за хора със слаби сърца. "



Хърли е известна и с работата си като световен дипломат на акцията на Estée Lauder за битка с рака на гърдата, от която е част към този момент 27 години. Огромната горест, която изпитва във връзка гибелта на баба си, която си отишла от подлата болест, към момента я подтиква да организира акции и да избавя животи на дами.

“Когато започнах, за рака на гърдата единствено се шушукаше “, споделя ни тя. “Сега всичко е напълно друго и за тази болест, която визира една от осем дами и е най-диагностицираният рак в света, се приказва намерено. “

А кой е най-важният житейски урок на Лиз Хърли за дамите? - " Бъдете положителни към себе си и се грижете за здравето си. Жените са пазителите на света, само че в случай че не се грижите за себе си, може да не сте там, с цел да се погрижите за другите. "
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР