Лийдс Юнайтед все повече натиска да привлече мениджъра на Уест

...
Лийдс Юнайтед все повече натиска да привлече мениджъра на Уест
Коментари Харесай

Лийдс избира между трима за нов мениджър

Лийдс Юнайтед от ден на ден натиска да притегли мениджъра на Уест Бромич - Карлос Корберан, откакто Джеси Марш беше уволнен в понеделник, написа The Mirror. Корберан, който беше в щаба на Марсело Биелса до момента в който аржентинецът беше отпред на Лийдс, изведе „ дроздовете “ от дъното на Чемпиъншип до местата за плейофи за влизане във Висшата лига, откакто пое тима едвам през месец октомври предходната година.

Той завоюва 11 от 16-те си мача отпред, само че Албиън има огромни финансови проблеми и Корберан може да се изкуши да напусне в посока клуба от Йоркшър, където познава добре президентът на „ белите “ Андреа Радризани.

Tuesday's back page: Corb blimey
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Говори се, че Корберан приветства концепцията да застане отпред на тима от Висшата лига, макар че Лийдс следи още едно име. Това е треньорът на Райо Валекано - Андони Ираола, написа Daily Mail.

40-годишният някогашен десен бек на Испания знае британски език след престоя си в Ню Йорк Сити като състезател, а сега лети отпред на Райо Валекано, който е пети в Ла Лига. Той също по този начин изведе клуба до ½-финалите на Купата на Испания предишния сезон.

The Scottish Sun добавя, че в Лийдс наблюдават и мениджъра на Селтик - Ангелос Постекоглу, като евентуален вид за заместител на Марш.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР