Лийдс Юнайтед ще трябва да играе в Чемпиъншип през следващия

...
Лийдс Юнайтед ще трябва да играе в Чемпиъншип през следващия
Коментари Харесай

В Лийдс желаят Алардайс да остане и през следващия сезон

Лийдс Юнайтед ще би трябвало да играе в Чемпиъншип през идващия сезон. „ Йоркширци “ не съумяха да запазят мястото си във висшата лига и ще би трябвало да създадат всичко допустимо, с цел да се завърнат незабавно в елита на Англия.

Все още обаче не е ясно кой ще води отбора през новата акция, като бъдещето на Сам Алардайс остава неразбираемо. Въпреки че „ огромния Сам “ не съумя да извърши поставената цел и неговият тим изпадна, мениджърът среща голяма поддръжка от играчите.

По информации на британските медии, футболистите твърдо са настояли пред шефовете Алардайс да резервира поста си и да води Лийдс и в Чемпиъншип. Тепърва ще се взимат значимите решения в клуба, само че съгласно водачите в състава, всички са удовлетворени от работата си с опитния експерт и желаят да продължат дружно и през идната акция.

Футболистите са изразили безапелационната си позиция, че Сам Алардайс е точният човек, който може да върне назад Лийдс измежду най-хубавите, а дали той ще получи тази опция, ще стане ясно през идващите седмици.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР