Лийдс Юнайтед победи с 3:1 Лестър като гост в двубой

...
Лийдс Юнайтед победи с 3:1 Лестър като гост в двубой
Коментари Харесай

Лийдс сащѝса Лестър и направи услуга на Ливърпул

Лийдс Юнайтед победи с 3:1 Лестър като посетител в дуел от 21-ия кръг на британската Висша лига. Головете за йоркшърци вкараха Далас, Бамфорд и Харисън. Точен за „ лисиците “ бе Харви Барнс.

С тези 3 точки възпитаниците на Марсело Биелса заемат 12-ото място с 29 пункта, до момента в който момчетата на Брендън Роджърс са трети с 39, само че могат да бъдат изместени от в Лондон.

Във втората минута Джеймс Мадисън извърши свободен удар, наоколо до тъча, само че топката излезе в навън.

В 13-ата минута Харви Барнс подхвана контраофанзива през центъра, замени си двойно подаване с Джеймс Мадисън, който му даде топката в наказателното поле и крилото на „ лисиците “ прониза вратаря в десния ъгъл по земя.

Йоркшърци обаче дадоха отговор незабавно. В 15-ата минута Бамфорд пусна техничен пас с външен фалц за Стюърт Далас, който без да се замисля разстреля Шмайхел за 1:1.

В 31-ата минута Харисън бе открит от Матеуш Клих на десния фланг на скорост и шутира, но Шмайхел избави.

Две минути по-късно Рафиня бе изведен на стрелкова позиция в пеналтерията, само че Каспър Шмайхел показва прелестния си инстикт и мазета удара в близкия си ъгъл.

В 70-ата минута Рафиня видя свободния сред двама бранители Патрик Бамфорд, който си настройки топката на левия крайник и с жесток шут по диагонала изведе гостите напред – 1:2.

В 74-ата минута Фофана съумя да изпревари противник в пеналтерията и насочи удар, само че той рикошира в различен състезател и излезе в корнер.

Минута по-късно Айозе Перес също опита шанса си невисок изстрел с десния крайник, само че Меслиер избави.

В 84-ата минута Лийдс постави точка на разногласието. Далас и Клих лишиха топката в личното си поле подадоха на Бамфорд, който напредна отляво и подаде на Харисън, който на празна врата повиши на 1:3.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР