Лийдс успя да се изправи след тежкия нокаут, в който

...
Лийдс успя да се изправи след тежкия нокаут, в който
Коментари Харесай

Лийдс се върна в съзнание след гол от дузпа на Бамфорд

Лийдс съумя да се изправи след тежкия нокаут, в който тимът бе пратен след провалянето с 2:6 от в първото издание на " Войната на розите " от близо 17 години. Днес отборът на се върна към успехите, откакто надви с 1:0 над на " Елънд Роуд ". Единственото попадение означи от дузпа в петата минута.

Биелса направи една смяна спрямо разгромната загуба от Манчестър Юнайтед. Паскал Струйк размени контузения. и Джош Бенсъс стартираха за Бърнли на местата на и Роби Бейди, които отпаднаха поради контузии.

Двубоят стартира добре за домакините, които още в четвърта минута получиха дузпа. Тарковски и Мий не се ориентираха при едно дълго подаване, Бамфорд се промъкна сред тях и излезе самичък против. Стражът съумя да играе с топката, само че повали нападателя на Лийдс и съдията уточни бялата точка. ВАР удостовери решението му, а самият Бамфорд извърши по страховит метод 11-метровия углавен удар за 1:0.
for the season for Patrick Bamford
— Premier League (@premierleague)

В 19-ата минута Барнс прати топката във вратата на Мелие, само че преди този момент бе прозвучал сигнал поради много противоречиво нарушаване на Мий против вратаря на Лийдс.

До почивката домакините имаха още няколко положителни благоприятни условия, от които не се възползваха.
Бърнли заигра много по-добре през втората част и съумя да наложи доминация в търсене на изравнително попадение, само че това по този начин и не се случи. Двамата вратари направиха по едно положително избавяне след удари на Ернандес и Барнс и по този начин резултатът се резервира. В 82-рата минута Родригес пропусна най-хубавия късмет за гостите, откакто бе изтърван да стреля от близко, само че ударът му мина над вратата. Три минути преди края Мелие мазета шут на Барнс до близката греда, а в добавеното време стражът на домакините се намеси още един път.

Премиър лийг 15 кръг, неделя 27 декември  Лийдс Юнайтед 1:0краен резулат  Бърнли
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР