Лийдс постигна звучна победа с 5:0 на гости на Уест

...
Лийдс постигна звучна победа с 5:0 на гости на Уест
Коментари Харесай

Лийдс постигна звучна победа

Лийдс реализира звучна победа с 5:0 на посетители на Уест Бромич Албиън и зарадва почитателите си по метод, който не съумяха да го създадат грандовете Ливърпул и Манчестър Сити. УБА беше стигнал до равенства 1:1 на посетители на " Анфийлд " и " Етихад ", само че в този момент се срина против момчетата на Марсело Биелса.
Снимка: БГНЕС  Лийдс реализира звучна победа (ВИДЕО)
Още в 9-ата минута Сойерс си означи автогол и даде ентусиазъм на гостите, а в 31-ата минута Алойски повиши преднината на Лийдс. В 36-ата Харисън се разписа за 0:3, а превъзходството на белите (в този мач с резервения пурпурен екип) се утвърди дотам, че Родриго вкара в 40-ата за 0:4 и на практика завърши разногласията за това кой ще излезе победител в срещата.
Снимка: БГНЕС  Лийдс реализира звучна победа (ВИДЕО)
Рафиня в 72-ата минута оформи крайното 0:5 и последователите на гостите се зарадваха повече от предстоящото, тъй като около сгъстената стратегия и огромните кадрови проблеми не бяха сигурни дали любимците им ще могат да преодолеят отбора, постигнал хиксове на посетители на Ливърпул и Сити.

Лийдс е 11-и с 23 точки и е единствено на 3 от топ 5, до момента в който УБА са си все по този начин предпоследни с едвам 8 пункта.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР