Лийдс и Лестър завършиха наравно 1:1 в мач от 11-ия

...
Лийдс и Лестър завършиха наравно 1:1 в мач от 11-ия
Коментари Харесай

Лийдс изпусна колеблив Лестър

Лийдс и Лестър приключиха наедно 1:1 в мач от 11-ия кръг на Висшата лига. Попаденията за двата отбора бяха маркирани в границите на две минути, а своите имена на таблото записаха Рафиня (26’) за домакините и Харви Барнс (28’) за гостите.

Лийдс стартира по-активно срещата и изглеждаше доста по-опасен от своя съперник. В последна сметка резултатът бе открит от 27-ата минута след ужасно осъществяване на фал от страна на Рафиня, който стреля в десния ъгъл на Шмайхел, а датчанинът не се намеси добре.

Преднината на йоркширци обаче търпя по-малко от минута - незабавно след осъществяването на начален удар топката бе пратена към Харви Барнс вляво и той с доста тъкмо ориентиран удар в левия ъгъл изравни, а Мелие единствено видя по какъв начин топката влетява в мрежата му за 1:1.

След почивката нещата на терена не се трансформираха изключително и играчите на Марсело Биелса още веднъж държаха напълно самодейността в свои ръце, само че пропуските пред Каспър Шмайхел се редяха един след различен.

Обратно на логиката до гол доближиха “лисиците” в 67-ата минута след осъществяване на корнер, когато топката доближи до Адемола Луукман, само че след обзор с ВАР той бе анулиран заради засада. Малко по-късно и Юри Тилеманс можеше да се възползва от неточност в защитата на домакините, само че Мелие се намеси добре и избави.

С тази точка Лийдс събра 11 и заема 15-ото място в класирането, само че е рисково покрай зоната на изпадащите. Лестър е 12-и с 15 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР