Лийдс и Брентфорд не успяха да се победят и завършиха

...
Лийдс и Брентфорд не успяха да се победят и завършиха
Коментари Харесай

Лийдс и Брентфорд не успяха да си вкарат

Лийдс и Брентфорд не съумяха да се победят и приключиха при 0:0 в мач от 21-ия кръг на Висшата лига. " Пчеличките " заемат осмото място в британския шампионат, до момента в който Лийдс продължава битката за оцеляване, защото има 19 точки - единствено една повече от Борнемут, който се намира на 18-то място в таблицата и е първият всред изпадащите. 

Още в 1-ата минута на дуела Айвън Тоуни бе покрай това да изведе Брентфорд напред в резултата, само че не съумя да ицели топката добре, пращайки я високо над напречната греда. 

В 23-ата минута Матиас Йенсен от състава на " пчеличките " стигна до избита топка в наказателното поле и опита изстрел, който обаче бе блокиран от бранител на домакините.

Тоуни си опита шанса в 34-ата минута с изстрел от сериозна отдалеченост, който обаче не бе прецизен и мина настрана от вратата. 

В 56-ата минута настъпи противоречива обстановка, откакто Итън Пинок от Брентфорд докосна топката с ръка в личното си наказателно, само че съдията бе безапелационен, че дузпа няма по какъв начин да има. Минута по-късно Родриго получи извеждащ пас и стреля, само че стражът Давид Рая съумя да избави удара. 

В 68-ата минута пас разсече отбраната на Брентфорд и стигна до Уилфред Нонто, който обаче бе отхвърлен от отличната интервенция на Давид Рая, който избави " пчеличките " в този миг. 

В последните секунди на срещата Айвън Тоуни имаше страховит късмет да осъществя, откакто високо центриране съумя да мине над всички от Лийдс, а нападателят стреля с глава против опразнената врата на домакините, само че ударът му мина настрана от дясната греда. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР