Лийдс е много близо до привличането на таланта на Барселона

...
Лийдс е много близо до привличането на таланта на Барселона
Коментари Харесай

Лийдс привлича талант на Барселона

Лийдс е доста покрай привличането на гения на Барселона Илиас Ахомаш. Английският клуб към този момент договаря с 18-годишния футболист, чийто контракт изтича в края на сезона. Според информация на " Мундо Депортиво ", договорката за прекосяването му на " Еланд Роуд " може да бъде финализирана до края на месеца.

Ахомаш може да работи както по двете крила, по този начин и на върха на офанзивата. Той е считан за един от перспективните млади играчи в академията на Барса и упованията са да се развие в много първокласен футболист. Към него интерес има и от други клубове като да вземем за пример Арсенал, само че наподобява Лийдс е съумял да изпревари съперниците си и ще вземе младока в редиците си.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
На " Еланд Роуд " нямат ресурсите да притеглят потвърдени звезди всеки сезон, по тази причина би трябвало да разчитат на сходни млади гении, надявайки се те да разкрият качествата си. Ако това се случи в бъдеще клубът може да го продаде на огромна облага.

Самият Ахомаш също е разчувствуван от опцията да премине в редиците на Лийдс. Той се надява, че там ще получава задоволително шансове за изява в първия тим. Освен това той е благополучен, че ще играе в съществено състезание като Премиър лийг.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР