Лияна е една от най-красивите певици в родния фолк. Тя

...
Лияна е една от най-красивите певици в родния фолк. Тя
Коментари Харесай

Лияна разкри тайната си за изящна кожа и стройна фигура

Лияна е една от най-красивите певици в родния фолк. Тя не веднъж е била хвалена освен за своята музика, само че и за външния си тип.

Певицата е споделяла по какъв начин поддържа чудесната си физическа форма. Тя е на първо място доста дисциплинирана, по този начин реализира триумфите си във всяко отношение.

Скоро Лияна показа в Инстаграм, че тайната за красивата ѝ стегната кожа, е много простичка – положително хранене и спорт.

" Сега, тялото ми наподобява доста по-добре в сравнение с 18, кожата ми резервира свежия си тип, посредством и единствено на спорта и оптималния хранителен режим! За мен това се трансформира в метод на живот ", написа Лияна към своя фотография, на която държи огромна купа с череши.

Виж още:

" Винаги съм проповядвала здравословния живот... Опитвам се, да Ви покажа, че, когато подаряваме на тялото си нужното придвижване и потребна храна... годините нямат значение, те са просто фатализъм ", написа още красивата певица.

Спортът и вярното хранене са изрично метод на живот за Лияна, а не обвързване, с цел да наподобява добре.

" Когато забелязваш и утвърждението в очите на хората, разбираш, че можеш да " предадеш нататък ". Та, благи мои, не е нужно да разполагате с кой знае какъв брой средства и време, с цел да запазите младостта, свежестта и здравето си за дълго. Просто овреме помислете в перспектива

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР