Лия Каратанчева отпадна във втория кръг на сингъл на турнира

...
Лия Каратанчева отпадна във втория кръг на сингъл на турнира
Коментари Харесай

Лия Каратанчева отпадна във втория кръг на сингъл на турнир по тенис в САЩ

Лия Каратанчева отпадна във втория кръг на сингъл на шампионата по тенис на клей в Орландо (САЩ) с награден фонд 25 хиляди $.

19-годишната българката загуби от представителката на домакините Виктория Ху с 5:7, 4:6 за 105 минути. Каратанчева на два пъти навакса пробив пасив в първия сет, който Ху въпреки всичко завоюва, откакто взе осем от последните девет разигравания в него. Във втората част софиянката поведе с 4:2 гейма, до позволи поврат.

Тийнейджърката през вчерашния ден започва с влиятелен триумф с 6:2, 6:3 над 92-ата в света и лидерка в схемата на конкуренцията Пана Удварди, записвайки първи триумф в кариерата си над тенисистка от топ 100.

Каратанчева е четвъртфиналистка в шампионата на двойки дружно с Тифани Льометр (Франция). Двете по-късно тази нощ ще играят против поставените под номер 3 Далейна Хюит (САЩ) и Катарина Йокич (Сърбия).

Друга българка - Диа Евтимова, също е на четвъртфинал при дуетите в тандем с Ана Кандиото (Бразилия), като те ще срещнат четвъртите в схемата Робин Андерсън (САЩ) и Илайза Болтън (Австралия).





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР