Лий Даниелс: Стар“ е история за възхода на три момичета

...
Лий Даниелс: Стар“ е история за възхода на три момичета
Коментари Харесай

Куин Латифа си смалила гърдите

„ Лий Даниелс: Стар “ е история за възхода на три девойки към славата. Вторият сезон приключи със опасност за животите на Карлота, Алекс, Симон, Дерек, Котън и Каси. Карлота оглави отдел „ Репертоар и музиканти “ на „ Мидтаун Саунд “, само че всичко за нея се срина, когато разбра, че Каси е умъртвила Джахил. Когато Карлота се изправи против Каси, двете извадиха револверите и единият гръмна…Междувременно Алекс, Котън и Дерек летят към Ню Йорк, когато от новинарската емисия излиза наяве, че има аварирал аероплан и никой не знае кой е оживял. Третият сезон на сериала продължава три месеца по-късно, когато Стар се завръща след турнето си и най-сетне излиза наяве какво се е случило с Алекс и Симон. Новите епизоди на поредицата „ Лий Даниелс: Стар “ се излъчват по FOX, от 22:00 часа.

Главната роля в сериала се извършва от американската рап певица и актриса Куин Латифа. Наричат я още „ кралицата на женския рап ”. Работи още като фотомодел и интензивно се снима в киното. Обикновено е в ролята на непокистка, която не се интересува от непознатото мнение, цапната в устата и щура, което изцяло подхожда на характера й. Носител е на „ Златен глобус ” и „ Грами ”. Има номинации за ” Еми ” и „ Оскар ”.

Нейното същинско име е Дана Илейн Оуенс. По народност е американка с африкански и индийски корени. Родена е в Ню Йорк на 18 март 1970 година Майката на Латифа е учителка, а татко ѝ служител на реда. Двамата се развеждат когато Дана е на 10.

В ученическите си години тренира баскетбол, само че спорта не я притегля по този начин мощно, както музиката и сцената – взе участие в съвсем всички учебни постановки и пее в църковния хор. Като тинейджър стартира да написа песни – рап части за ориста на чернокожите дами. Стартира кариерата си като рап изпълнителка след довеждане докрай на междинното си обучение. Тогава получава и прозвището Латифа от своя брат, което значи „ нежна ”. Майка й взема решение да пусне нейни песни на локалния ди джей, който й оказва помощ да пробие на музикалната сцена.

След това получава предложение за присъединяване в спектакъл „ Аполо ”, което изиграва огромна роля в креативната кариера на Латифа. През 1999 година е публикуван първият й диск All Hail the Queen, който незабавно я прави извънредно известна: общият тираж е 1 милион копия. Сред почитателите, тя става една от най-хубавите рап изпълнителки. През идващите 4 години издава още 2 албума, а нейните шлагери са наградени с 6 награди „ Грами ”.

Първата кино роля на Куин е от 2001 година във кино лентата „ Тропическа тресчица ”. Големият триумф незабавно я прави мечтана актриса за продуцентите и тя взе участие в сериала „ Единична стая ”, който продължава от 1993 до 1998 година. След това кариера й потегля стремително нагоре, а през 1999 година прави лично телевизионно шоу. През 2002 година печели „ Оскар ” за ролята си в мюзикъла „ Чикаго ”. Получава своя звезда на „ Алеята на славата ” и не стопира да се снима в малкия екран и киното.

Латифа не обича да приказва за персоналния си живот и не желае даже да опровергава или удостоверява скандалните клюки за себе си. Известно е, че в никакъв случай не се е омъжвала, само че в изявление откровено признава, че мечтае да бъде майка на осиновено дете. По думите й, събира храброст за това от 17 години. Друга забавна детайлност от персоналния живот на Куин е, че тя е бисексуална. В момента има връзка с момиче на име Ебони Никълс. Двойката постоянно е засичана дружно, само че липсват други детайлности за техните взаимоотношения.

Певицата е мощно привързана към брат си, който за жалост умира прекомерно млад. Едва на 24 Ланселот умира при злополука с мотоциклет, подарен от сестра му. Дори след толкоз години, Латифа продължава да съжалява горчиво за случилото се – в символ наизуст тя носи верига с ключове от този мотоциклет към врата си. „ От тази покруса научих урок – животът не стопира след загубата на обичани хора “, споделя Куин. – Знам, че брат ми не би желал да се оплаквам постоянно за него и да престана да пребивавам пълностоен живот ”. Миналата година певицата загуби и майка си.

Латифа е известна с обилните си форми и в никакъв случай не се тормози от тялото си. Нейното тегло е 95 кг с височина 178 см. В мрежата може да се видят доста фотоси на певицата в бански костюми и къси рокли. През 2005 година Куин се снима в реклама на долни дрехи за едри дами. В изявление тя признава, че тялото й постоянно е източник на проблеми за нея. Дълго време актрисата страда от болки в гърба заради размера на гърдите си, а през 2009 година даже взема решение да си направи интервенция за понижаване на бюста, с цел да понижи натоварването на гръбначния дирек.

„ Кралицата на рапа ” е известна и със своя бизнес усет. Още с първите си възнаграждения като певица влага парите си в дребен магазин за видеопродукти в дома си. След време стартира да се занимава с музикално продуцентство.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР