Ливърпул започна новата година така, както завърши старата - с

...
Ливърпул започна новата година така, както завърши старата - с
Коментари Харесай

"Ливърпул" тръгна в 2018 г. с победа след драма с късни голове

Ливърпул " стартира новата година по този начин, както приключи остарялата - с сложна победа с 2:1. Този път мърсисайдци стигнаха трагично до триумфа против " Бърнли " като посетител след гол в последните секунди на четириминутното добавено време.

В воин се трансформира естонецът Рагнар Клаван, отбелязал победния гол.

Садио Мане даде преднина на " Ливърпул " в 61-ата минута. Домакините, който вършат мощен сезон, изравниха малко преди края на постоянното време посредством Йохан Гудмундсон.

" Ливърпул " се утвърди в топ 4, като е четвърти с 44 точки, с колкото е и третият " Манчестър юнайтед ". " Бърнли " е седми с 37.


© Reuters

Юрген Клоп направи няколко промени в състава по отношение на мача с " Лестър ". Първата част беше равностойна и въпреки алените да владееха повече топката, не стигнаха до положителни благоприятни условия.

В 61-ата минута Мане пое топката с тил към вратата, завъртя се и стреля мощно, с цел да даде преднина на тима си. Последваха няколко благоприятни условия пред двете порти, с цел да се стигне до 87-ата минута. Тогава Гудмундсон плонжира и с глава вкара за 1:1.

" Ливърпул " употребява последната си опция и стигна до успеха. Тя пристигна с гол, подобен с този на противника. След центриране от фаул Деян Ловрен игра с глава, а след него Клаван също с глава прати топката във вратата.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР