Ливърпул загуби у дома срещу Аталанта с 0:2 в мач

...
Ливърпул загуби у дома срещу Аталанта с 0:2 в мач
Коментари Харесай

Аталанта обезличи и победи Ливърпул на Анфийлд

Ливърпул загуби вкъщи против Аталанта с 0:2 в мач от груповата фаза на Шампионската лига. Само преди 3 седмици " мъсисайдци " завоюваха гостуването си в Бергамо с 5:0. В първите 3 дуела в групата Ливърпул нямаше позволен гол.

Мачът стартира при равностойна игра. Малкото положителни обстановки се появиха пред вратата на домакините, които в първия половин час по този начин и не можаха да осъществят добра офанзива.

В 36-ата минута Иличич падна в наказателното поле за дузпа, само че се оказа, че е симулирал съвършено. Едва в 44-ата минута се появи добра обстановка пред Мохамед Салах, който стреля над вратата.

След почивката лекото преимущество за гостите продължи и Юрген Клоп реши да направи 4 смени по едно и също време. Точно преди тях Аталанта поведе.

В 60-ата минута Папо Гомес подаде прострелно пред вратата и Иличич засече топката във врата на Ливърпул за 0:1. Юрген Клоп направи промените, които беше подготвил преди попадението. В игра влязоха Фирмино, Анди Робъртсън, Диего Жота и Фабиньо. Беше изваден Салах, който нямаше сили за цялостен мач.

4 минути по-късно Папо Гомес центрира още веднъж отляво. Футболист на Аталанта смъкна топката с глава и Госенс от близко вкара с глава за 0:2.

" Червените " се активизираха, само че отбраната на " бергамаските " действаше доста тъкмо и невъзмутимо. Равносметката от това бе, че тимът на Ливърпул освен не съумя да вкара даже почетно попадение, само че и не насочи нито един прецизен удар в границите на целия дуел.

В другия мач от група ''D'', Аякс предстоящо завоюва семейството си на Мидтиланд с 3:1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР