Ливърпул все още таи надежди, че може да се класира

...
Ливърпул все още таи надежди, че може да се класира
Коментари Харесай

"Ливърпул" вярва в обрата дори без Салах и Фирмино

" Ливърпул " към момента таи очаквания, че може да се класира за втори следващ край в Шампионската лига. Английският отбор загуби с 0:3 като посетител първия дуел от полуфиналите против " Барселона " и през днешния ден ще семейства в реванша на своя ст. " Анфилд ". Мърсисайдци ще бъдат без двама от топ футболистите си - нападателите Мохамед Салах и Роберто Фирмино, само че даже това не пречупва вярата на мениджъра Юрген Клоп.

" Да, Салах няма да играе - удостовери немският треньор през вчерашния ден, откакто египетският голмайстор удари тежко главата си при успеха с 3:2 против " Нюкасъл " в събота. - Фирмино също няма да се възвърне в точния момент, само че ние имаме вяра в обрата. Това е футбол и аз имам вяра в моите момчета. Знаем, че животът не е елементарен, само че ще се опитаме. " Барса " е огромен тим и ще е мъчно. Резултатът е тежък. Трябва да вървим малко по малко. Няма по какъв начин да вкараме третия гол преди първия. "

Защитникът на " Ливърпул " Деян Ловрен също даде да се разбере, че " алените " се готвят за борба. " Ще бъде доста мъчно след загуба с 0:3, само че се сещам за доста пъти, в които клубът е успявал - уточни хърватският централен защитник. - " Ливърпул " е прочут с великите си обрати. Чувствам се сърдит и в това време гладен за триумф. Жадувам да покажем на противника на какво сме способни. Разполагаме с огромни играчи, а тъкмо те би трябвало да покажат във значимите мачове какъв брой огромни са. Очаквам във вторник да забележим един от най-великите дуели на " Анфилд ".

От " Барселона " мача ще пропусне френският нападател Усман Дембеле. Той получи мускулно разтежение още в първите минути от гостуването против " Селта " в събота (0:2) и може да отсъства до края на сезона.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР