Ливърпул вкара два късни гола за две минути, за да

...
Ливърпул вкара два късни гола за две минути, за да
Коментари Харесай

Ливърпул и Челси взеха драматични победи

Ливърпул вкара два късни гола за две минути, с цел да завоюва с 4:3 против Фулъм. Трент Алекзандър-Арнолд се разписа в 88-та минута, секунди откакто Уатару Ендо беше изравнил. Попадението е първо за Уендо във Висшата лига.

Така мърсисайдци останаха втори в класирането, с две точки зад. Манчестър Сити е с още две точки обратно и мач по-малко.

Вратарят на Фулъм Бернд Лено си вкара автогол в 20-ата минута за 1:0. Само четири по-късно обаче Хари Уилсън изравни. Алексис Мак Алистър още веднъж даде задатък на Ливърпул, само че в добавеното време на първата част Кени Тете направи 2:2. Боби Де Кордова-Рийд в 80-ата минута вкара за 2:3 и смълча „ Анфийлд “. Лондончани обаче не устояха и алените не престават да нямат загуба като хазаин към този момент 13 месеца. Освен това те за първи път обърнаха мач, в който изостават в 80-ата минута.

Енцо Фернандес и Ливай Колуил вкараха първите си голове за Челси и сините завоюваха с 3:2 против Брайтън с човек по-малко. Аржентинският национал се разписа два пъти, откакто даде преднина на тима си в 17-ата минута и записа победното попадение в 65-ата от дузпа. Конър Галахър бе изпъден за сините с втори жълт картон в края на първото полувреме. Малко преди този момент Буонаноте беше понижил на 2:1.

Във втората минута на добавеното време Жоао Педро направи 3:2. В десетата минута на добавеното време Брайтън получи дузпа за игра с ръка на Колуил..

Челси е десети в класирането с две точки зад Уест Хем, а Брайтън е с още една точка и още една позиция напред. Тимът обаче има единствено една победа в осем мача.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР