Ливърпул успя да изпълни желанието на мениджъра Юрген Клоп и

...
Ливърпул успя да изпълни желанието на мениджъра Юрген Клоп и
Коментари Харесай

След Ван Дайк, Ливърпул се приближава до следващата си голяма цел

Ливърпул съумя да извърши желанието на мениджъра Юрген Клоп и притегли бранителя на Саутхамптън Вирджил ван Дайк против рекордните за футболист на този пост 75 млн. паунда, а идната трансферна цел на мърсисайдци е халфът на Шалке 04 Леон Горетцка. Според информация на " Marca ", от управлението на британския клуб са уведомили сътрудниците си от Гелзенкирхен, че не престават да се интересуват от Горетцка. Германският национал може да размени на " Анфийлд " от идващия сезон Филипе Коутиньо, който съвсем несъмнено ще премине в Барселона.

Горетцка има контракт с " кралскосините " до лятото и по всичко проличава, че няма да го възобнови. В Шалке са наясно с желанието на 22-годишния футболист, само че все пак направиха обезверен опит да го задържат, като му предложиха годишна заплата от 12 млн. евро. Някои медии оповестиха, че той към този момент има прелиминарен договор с Ливърпул.
According to the latest reports, Goretzka will be a Liverpool player in summer 2018 and could transfer for free. pic.twitter.com/AqSQFS2YQx
— The Liverpool Corner (@LivCorner) 29 декември 2017 година " Скоро ще взема решение. Трябва да обмисля нещата от всички ъгли. Не желая да прибързвам. Бъдещето ми ще стане ясно през януари ", сподели наскоро самият Горетцка.

През сезона в Бундеслигата халфът има 11 мача и 4 гола, само че пропусна последните три дуела на Шалке поради контузия в коляното. Знае се, че с изключение на Ливърпул, предпочитание да го привлекат са изявили Барселона, Ювентус и Манчестър Юнайтед.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР