Ливърпул следи защитника на Фулъм Тосин Адарабийо, който може да

...
Ливърпул следи защитника на Фулъм Тосин Адарабийо, който може да
Коментари Харесай

Ливърпул си хареса още един защитник на Фулъм

Ливърпул следи бранителя на Фулъм Тосин Адарабийо, който може да бъде притеглен даже като свободен сътрудник през лятото. Договорът на 26-годишния централен бранител изтича в края на сезона и положителната му форма за лондончани е привлякла интереса на Ливърпул и италианския гранд Милан, написа Evening Standard.

Мърсисайдци ще се нуждаят нов централен защитник през лятото, който да бъде и англичанин, с цел да извърши квотата си на УЕФА за локални играчи в Шампионската лига през идващия сезон.

Жоел Матип е навън със сериозна травма на коляното, а договорът на 32-годишния камерунец изтича през лятото и може би даже към този момент е изиграл последния си мач за Ливърпул. Капитанът Върджил ван Дайк също е на 32 и неотдавна загатна, че може да напусне „ алените “ след шокиращата вест на мениджъра Юрген Клоп, че ще напусне „ Анфийлд “ в края на сезона.

Фулъм обаче желае да задържи Адарабиойо и е подготвил нов контракт за 26-годишния бранител. Самият защитник е подготвен да остане на „ Крейвън Котидж “ и ще реши бъдещето си в края на сезона.

По-рано се появи информация, че.

Liverpool monitor Fulham's Tosin Adarabioyo ahead of possible summer swoop

✍️
— Standard Sport (@standardsport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР