Ливърпул ще трябва да отдели страхотните £12,8 милиона, ако иска

...
Ливърпул ще трябва да отдели страхотните £12,8 милиона, ако иска
Коментари Харесай

Ливърпул може да бъде принуден да плати огромна такса, за да назначи Шаби Алонсо като алтернатива

Ливърпул ще би трябвало да отдели страхотните £12,8 милиона, в случай че желае да направи шефа на Брайтън Роберто Де Зерби собствен идващ управител.

Червените научиха, че най-обсъжданата цел Шаби Алонсо в този момент клони към това да остане в Байер Леверкузен най-малко още един сезон, изключвайки го от конкуренцията за правоприемник на Юрген Клоп. Неговият Леверкузен има 10 точки преднина в горната част на таблицата на Бундеслигата единствено с осем мача преди края, откакто е непобеден през целия сезон до момента във всички надпревари.

Като се има поради, че той евентуално може да има требъл в автобиографията си през юни, Алонсо може би е най-търсеният управител в Европа, изключително на 42 години. Но сходно на сътрудниците си фенове Байерн Мюнхен, Ливърпул в този момент е заставен да търси другаде за идващия си началник и Де Зерби се обрисува като водещ претендент и за двата клуба.

Брайтън обаче не желае да го остави евтино, като тимът от Висшата лига евентуално ще изиска всичките му Евро Клауза за освобождаван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР