Ливърпул ще се изправи срещу Челси на финала за Карабао

...
Ливърпул ще се изправи срещу Челси на финала за Карабао
Коментари Харесай

Ливърпул организира финал за Карабао Къп срещу Челси след страх от Фулъм - 5 точки за говорене

Ливърпул ще се изправи против Челси на финала за Карабао Къп, откакто работи интензивно и вложи всичките си запаси, с цел да победи Фулъм в полуфиналния си реванш.

Червените на Юрген Клоп взеха малко преимущество от 2-1 във втория мач, откакто стигнаха откъм гърба, с цел да победят на Анфийлд. Отне им по-малко от 15 минути, с цел да усилят преимуществото си, като отразеният удар на Луис Диас се изви зад вратаря на домакините Бернд Лено и в долния ъгъл.

Фулъм отвърна, като Андреас Перейра стреля против гредата от стеснен ъгъл при започване на второто полувреме, до момента в който Дарвин Нунес беше на сантиметри от това да удвои преднината на Ливърпул довечера. Гол на Иса Диоп 15 минути преди края на мача тормози гостите, само че това не беше задоволително, защото Ливърпул в този момент се готви да се изправи против Челси на Уембли, откакто сините разрушиха Мидълзбро.

Навлизайки в мача, и двата тима знаеха, че мач с Челси ще бъде премията за достигането до Уембли. Сините на Маурисио Почетино минаха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР