Ливърпул се надява да подпише с полузащитника на Челси Мейсън

...
Ливърпул се надява да подпише с полузащитника на Челси Мейсън
Коментари Харесай

Ливърпул ще натиска за халф на Челси през лятото

Ливърпул се надява да подпише с полузащитника на Челси Мейсън Маунт през лятото фона на тежките договаряния за нов контракт на британския национал със „ сините “. 24-годишният халф желае съществено нарастване на заплатата, а Daily Mail оповестява, че част от управлението на клуба от „ Стамфорд Бридж “ към този момент мисли, че няма бъде реализирано съглашение.

Междувременно Ливърпул възнамерява да укрепи халфовата линия след слабия сезон до момента. „ Червените “ ще опитат да се възползват от неразбираемото бъдеще на Маунт в Челси, подбудено от разликите сред играча и клуба в договарянията. Смята се, че британският национал желае да утрои актуалната си заплата от 80 000 паунда на седмица, което би го сложило в листата с най-високо платени играчи в тима.

Настоящият контракт на халфа със „ сините “ изтича след 18 месеца, което може да принуди Челси да вземе решение за него това лято. Съобщава се, че хола от управлението на лондончани са се примирили, че полузащитникът няма да удължи договора си с клуба.

Маунт беше разгласен за Играч на годината в Челси за последните два сезона. Халфът започва в 19 от 22-те мача на „ сините “ във Висшата лига през тази акция.

Liverpool are pushing hard to sign Mason Mount amid 'complicated' negotiations with Chelsea |
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР