Ливърпул се изправя пред поредно тежко изпитание по пътя към

...
Ливърпул се изправя пред поредно тежко изпитание по пътя към
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед имат да си отмъщават на Ливърпул

Ливърпул се изправя пред следващо тежко тестване по пътя към купата. Тази вечер от 22:00 часа българско време " алените " посрещат огромния си противник Манчестър Юнайтед на " Анфийлд " в отсрочено дерби от 30-ия кръг на Висшата лига.

Тимът на Юрген Клоп изостава единствено на точка от Манчестър Сити и всяка неточност до края на сезона може да бъде съдбовна. Битката с " жителите " се обрисува да е безмилостна. Наред с това мърсисайдци са финалисти в шампионата за ФА Къп и на полуфинал в Шампионската лига, а към този момент завоюваха Купата на Лигата. Това значи, че Ливърпул може да запише невиждан куадрупъл.

За начало Салах и компания би трябвало да се оправят с " алените дяволи ", които още се надяват на място в топ 4. Манчестър Юнайтед завоюва дуела си през уикенда, който бе против последния в класирането Норич. Кристиано Роналдо записа 60-и хеттрик в славната си кариера. В същото време Ливърпул е под пара, откакто победи Сити на полуфинал за Купата с 3:2.

Играчите на Юнайтед надали желаят да се сещат за последния си дуел с Ливърпул. През октомври мърсисайдци ги разпиляха на „ Олд Трафорд “. Още през първото полувреме гостите имаха преднина от четири гола, а през втората част се смилиха над съперника си и прибавиха единствено още един, с цел да оформи крайното 0:5.

„ Червените дяволи “ са и без победа на „ Анфийлд “ от 2016 година, само че три от последните им пет конфликта в Ливърпул приключиха с нулево реми. 0:0 бе резултатът от последното посещение на Манчестър Юнайтед на " Анфийлд ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР