Ливърпул се интересува от полузащитника на Пари Сен Жермен Марко

...
Ливърпул се интересува от полузащитника на Пари Сен Жермен Марко
Коментари Харесай

Ливърпул ще заменя Фабиньо с италиански национал от ПСЖ

Ливърпул се интересува от полузащитника на Пари Сен Жермен Марко Верати, откакто като Фабиньо и капитанът Джордан Хендерсън се чака да се реалокират в Саудитска Арабия. Бразилецът ще се причисли към Ал Итихад за към 40 милиона евро, до момента в който британският национал ще отиде при някогашния си съотборник Стивън Джерард, който оглавява Ал Итифак.

„ Червените “ към този момент привлякоха двама полузащитници това лято - Алексис Мак Алистър и Доминик Собослай, откакто разрешиха на Джеймс Милнър, Алекс Окслейд-Чембърлейн и Наби Кейта да изоставен като свободни сътрудници. Сега обаче от „ Анфийлд “ се чака да бъде взет най-малко още един състезател за средата на терена и L’Equipe оповестява, че Ливърпул е един от двата клуба от Висшата лига, които са били в контакт с ПСЖ за Верати.

Френският първенец е подготвен да продаде италианския национал, само че съгласно информацията ще изискат към 80 милиона евро за неговия автограф. 30-годишният футболист има контракт с ПСЖ до юни 2026-а година и сходно на доста европейски звезди също получи преференциална оферта от Саудитска Арабия това лято. Верати има 416 мача за ПСЖ, откогато се причисли към клуба от Пескара през 2012-а година. Смята се, че интерес към него има и от страна на Атлетико Мадрид.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР