Ливърпул се готви да взриви трансферния пазар. Според медиите в

...
Ливърпул се готви да взриви трансферния пазар. Според медиите в
Коментари Харесай

БОМБАТА НА ДЕНЯ: Ливърпул вади 215 милиона паунда за Мбапе

Ливърпул се готви да взриви трансферния пазар. Според медиите в Англия " мърсисайдци " желаят да вземат Килиан Мбапе, като за задачата ще предложат 215 милиона паунда.

Бъдещето на френския национал е измежду най-обсъжданите тематики в интернационалния футбол през лятото, откакто стана ясно, че нападателят няма да възобнови контракта си с ПСЖ, който изтича следващата година.
Така парижани рискуват да изтърван бързака без пари и се заприказва, че по-скоро биха го продали още това лято, с цел да си върнат част от вложенията. За момента най-сериозен интерес към Мбапе има от Реал Мадрид.
Испанският вестник " Марка " обаче написа, че Ливърпул готви атака за 24-годишната звезда. Изданието загатва, че офертата на англичаните ще бъде за 215 млн. паунда, само че договорката може да нарасне до 235 млн.

Футболният сътрудник Марко Кирдемир разяснява пред " Марка ": " Ливърпул е съперник на Реал Мадрид и желае да заплати цяло положение за Мбапе. Говори се за нещо от сорта на 300 млн. Доколкото разбрах, от ПСЖ са гневни на решението на Мбапе, защото са били сигурни, че ще възобновят контракта му. Емирът е доста отчаян ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР