Ливърпул се е съгласил да плати исканите 4 милиона паунда

...
Ливърпул се е съгласил да плати исканите 4 милиона паунда
Коментари Харесай

Ливърпул е твърде близо да осигури третия нов за лятото

Ливърпул се е съгласил да заплати желаните 4 милиона паунда на Абърдийн за десния бек Калвин Рамзи, настояват медиите във Англия.

Сумата за 18-годишния защитник може да нарасне с 2,5 милиона паунда при положително показване от футболиста. Младежкият национал на Шотландия се чака да премине медицински прегледи идния уикенд, след което да парафира петгодишен контракт с „ алените “.

Рамзи ще бъде третото лятно попълнение на Юрген Клоп, откакто клубът към този момент закупи Дарвин Нунес от Бенфика за 64 милиона паунда, които могат да набъбнат до 85 английски лири, както и 19-годишният полузащитник от Фулъм Фабио Карвальо за 5 милиона, плюс бонуси от 2,7.

Рамзи ще парафира контракт до лятото на 2027-а година.

Ливърпул желае да притегли полузащитник, само че това вероятно ще се случи през лятото на 2023-а година и няма да се бърза през този трансферен прозорец. Сериозен интерес от „ Анфийлд “ имат към звездата на Борусия Дортмунд Джюд Белингам.

„ Червените “ чакат сериозна оферта от Байерн Мюнхен за Садио Мане, до момента в който френските Монако и Олимпик Лион към този момент беседват с представители на Такуми Минамино за възможна изходяща договорка в околните дни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР