Ливърпул се е опитвал до последната секунда да убеди Филипе

...
Ливърпул се е опитвал до последната секунда да убеди Филипе
Коментари Харесай

Клоп: Опитахме всичко, за да задържим Коутиньо

" Ливърпул " се е опитвал до последната секунда да убеди Филипе Коутиньо да остане в тима и да не отива в " Барселона ", съобщи мениджърът на британския тим Юрген Клоп.

25-годишният бразилски национал мина в испанския гранд след месеци на спекулации в медиите. Каталунците привлякоха Коутиньо за 160 млн. евро (120 млн. като трасферна цена, а останалите 40 млн. под формата на бонуси).

" Нямаше друга алтернатива. Ако някой е сърдит или отчаян, това може да бъде мениджърът, само че аз не се усещам по този начин. Опитахме безусловно всичко, с цел да го убедим да остане при нас. Това беше неговата фантазия. Той би напуснал " Ливърпул " единствено поради един клуб. Ние се борихме до последната секунда в опитите ни да го убедим да остане. Би било пъклен мъчно да му кажем, че не може да премине и по-късно да желаеме от него да играе във втората част от сезона. Фил е огромен темперамент, само че искаше да напусне. Трябваше да извлечем най-хубавото. Все още имаме фантастични футболисти ", съобщи Клоп на конференция.

В неделя тимът от Мърсисайд играе вкъщи против водача в класирането " Манчестър Сити ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР