Ливърпул проявява интерес към защитника на Бетис Алиса Манди. Според

...
Ливърпул проявява интерес към защитника на Бетис Алиса Манди. Според
Коментари Харесай

Ливърпул се интересува от защитник на Бетис

Ливърпул демонстрира интерес към бранителя на Бетис Алиса Манди. Според испански медии мърсисайдци наблюдават обстановката към 28-годишния алжирски национал. Играчът има контракт с клуба до идващото лято и е малко евентуално да остане.

Шампионите на Англия се надяват на преференциална договорка, като е допустимо да привлекат играча за към 10 милиона паунда. Освен обстановката с изтичащия след година контракт на Менди, различен фактор е финансовата обстановка, подбудена от пандемията от ковид, която се отрази съществено на Бетис.

Въпреки честите изказвания от страна на Ливърпул, че няма да притегля играчи през лятото, Юрген Клоп ще желае да укрепи състава на някои позиции, където няма равностойни заместници на титулярите.

Liverpool have been linked with Real Betis defender Aissa Mandi, who could be available for £10m with a year left on his deal. [@MaddockMirror] pic.twitter.com/CHxeXZcUSV
— Anfield Edition (@AnfieldEdition) July 24, 2020
Крайните бранители Анди Робъртсън и Трент Александър-Арнолд рядко получават късмет за отмора, а клубът може да се раздели с Деян Ловрен, който е пред трансфер в Зенит, което ще остави отбора с трима централни бранители. Манди може да играе на няколко позиции в защитата, като главната му като десен бек, а това е друга причина мърсисайдци да го харесват.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР