Ливърпул продължи похода си към първа титла от 30 години.

...
Ливърпул продължи похода си към първа титла от 30 години.
Коментари Харесай

Ливърпул с поредна крачка към титлата, разпиля Саутхамптън с 4:0

Ливърпул продължи похода си към първа купа от 30 години. Мърсисайдци победиха Саутхамптън с 4:0 на " Анфийлд ", макар че гостите изиграха много добър мач. Тимът на Юрген Клоп се развихри след почивката, когато Окслейд-Чембърлейн откри резултата, Хендерсън удвои, а Мохамед Салах се разписа на два пъти. " Светците " сътвориха много положения, като умерено можеха да поведат през първата част. Те обаче не се възползваха от нито една обстановка, като Дани Ингс пропусна няколко благоприятни условия.

В играта на мърсисайдци нямаше доста темп при започване на мача, а гостите се пробваха да пресират дълбока противника. " Светците " изглеждаха рискови в офанзива, макар че не сътвориха действителни положения. В десетата минута съдията подмина връщане на Робинсън към Алисон, при което вратарят хвана топката с ръце.

Постепенно Ливърпул стартира да играе малко по-огранизирано и в 21-ата минута Салах можеше да открие резултата. Египтянинът овладя топката и стреля, само че топката мина около вратата. Той обаче игра с ръка при прекъсването и разглеждане с ВАР най-вероятно щеше да анулира попадението, в случай че беше вкарал. Малко по-късно Саутхамптън стигна до най-хубавата си опция. Бившият състезател на мърсисайдци Дани Ингс получи топката в наказателното поле и се опита да откри съотборник, само че Ван Дайк се намеси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР