Ливърпул продължава преговорите с Мохамед Салах за продължение на контракта

...
Ливърпул продължава преговорите с Мохамед Салах за продължение на контракта
Коментари Харесай

Новият договор на Салах цел №1 на Ливърпул

Ливърпул продължава договарянията с Мохамед Салах за продължение на договора с египтянина. Това е и основен приоритет за мениджъра на мърсисайдския отбор Юрген Клоп, оповестява журналистът Николо Шира в „ Туитър “.

Според него в Ливърпул са уверени, че всичко ще премине сполучливо, макар слуховете, че Салах упорства да получава по 500 000 паунда седмично, което е двойно повече от настоящето му заплащане. Договорът на 29-годишния нападател е до юни 2023 година., само че от клуба желаят да го продължат до лятото на 2025 година.

Салах е футболист на Ливърпул от 2017 година и с тима той завоюва Премиършип, Шампионската лига и Световното клубно състезание. В пресата неотдавна се носеха клюки, че е допустимо играчът да бъде трансфериран в Реал Мадрид.

В същото време специалистът на „ Sky Sports “ и някогашен състезател на мърсисайдци Джейми Карагър чака Мохамед Салах да последва образеца на своите съотборници от Ливърпул и в скоро време да подпише съглашението. В заключителния ден от летния трансферен прозорец нов контракт подписа капитанът Джордан Хендерсън и Карагър е на мнение, че това е доста значимо.

„ Не единствено Хендерсън, само че цяла група играчи подписа дълготрайни договори. Мисля, че Ливърпул има някои от най-хубавите играчи в света като Алисон и Ван Дайк, които към този момент преподписаха. Мисля, че Салах ще бъде идващият. По времето, когато аз играех, футболисти от подобен диаметър щяха да отидат в Реал или Барселона “, разяснява Карагър.

are in talks to extend Momo ’s contract until 2025. For coach is a priority and are confident to reach an agreement soon.
— Nicolò Schira (@NicoSchira)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР