Ливърпул продължава борбата за звездата на РБ (Лайпциг) Тимо Вернер,

...
Ливърпул продължава борбата за звездата на РБ (Лайпциг) Тимо Вернер,
Коментари Харесай

РБ зарадва Ливърпул: Нямаме договорка с Байерн за Тимо Вернер

Ливърпул продължава битката за звездата на Република България (Лайпциг) Тимо Вернер, макар че в Германия той е считан за несъмнено ново попълнение на Байерн (Мюнхен). Според " Ливърпул Ехо " на Вернер няма да бъде разрешено да напусне Лайпциг като свободен сътрудник през 2020 година и никога не е несъмнено, че ще се реалокира в Мюнхен. Спортният шеф на отбора Ралф Рангник разгласи, че няма съглашение с Байерн по отношение на нападателя и че няма да се вземе решение за бъдещето му преди лятото.

Ливърпул продължава да бъде в непрекъсната връзка с представителите на 22-годишния немски национал.

От Република България са предложили на Вернер нов контракт при двойно по-голяма заплата, който ще му донесе 5,2 милиона евро годишно, с което се надява да резервира младока.

Timo Werner will be sold this summer!

So is it time for Liverpool fans to get excited? pic.twitter.com/zFq9FIU3wl
— Eurosport UK (@Eurosport_UK) March 2, 2019
" Евентуално съглашение е невероятно за лятото на 2019 година Точно в този момент няма по какъв начин да стане. Трябва да се съгласим с изискванията, а ние не сме. Никой от Байерн не ние търсил. Между нас и Тимо Вернер няма да има случай като Леон Горетцка и Роберт Левандовски. Тази алтернатива не съществува и не е належащо да приказваме за този сюжет. Клубовете, които го желаят, ще се свържат с нас през лятото и тогава ще намерим заслужено решение. Всичко останало не е алтернатива ", съобщи Ралф Рангник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР