Ливърпул привлече 32-годишния бивш вратар на Уест Хем Адриан със

...
Ливърпул привлече 32-годишния бивш вратар на Уест Хем Адриан със
Коментари Харесай

"Ливърпул" продаде Миньоле и взе испански вратар без пари

" Ливърпул " притегли 32-годишния някогашен вратар на " Уест Хем " Адриан със свободен трансфер. Сделката за испанеца стана факт единствено няколко часа след продажбата на Симон Миньоле на " Брюж " за сумата от 6.4 млн. паунда.

Адриан има 150 мача за шестте си години в редиците на " чуковете ". Преди да се реалокира в Лондон, той играе за " Реал " Бетис.
" Ливърпул " притегли най-младия състезател с дебют във Висшата лига 16-годишният Харви Елиът е второто лятно попълнение на мърсисайдци
" Аз съм доста упорит. Дойдох тук, с цел да се опитам да печеля всичко допустимо и да вдишвам във врата на Али (б.ред. - Алисон) от първата минута, с цел да станем и двамата по-добри ", сподели Адриан.

" Очевидно е, че желая да спечелвам титли. Дойдох, с цел да се боря на всички фронтове ", добави той.

Адриан е третото лятно попълнение на мърсисайдци след привличането на 17-годишния Сеп ван ден Берг от " Цволе " и 16-годишния Харви Елиът от " Фулъм ".

В неделя " Ливърпул " загуби от " Манчестър Сити " мача за трофея " Къмюнити шийлд " след осъществяване на дузпи. В петък (9 август) " алените " поставят началото на новия сезон във Висшата лига с домакинство на " Норич ".

На 14 август " Ливърпул " ще спори с " Челси " за Суперкупата на Европа в Истанбул. Срещата на " Водафон Арена " е от 21 ч. и ще бъде излъчена онлайн по bTV Action.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР