Ливърпул приема Лестър на Анфийлд в двубой от 24-тия кръг

...
Ливърпул приема Лестър на Анфийлд в двубой от 24-тия кръг
Коментари Харесай

Съставите на Ливърпул и Лестър

Ливърпул приема Лестър на " Анфийлд " в дуел от 24-тия кръг на Премиър лийг, като мърсисайдци ще създадат всичко допустимо да завоюват успеха и да пернат със седем точки пред огромния си съперник Манчестър Сити, който през вчерашния ден изненадващо загуби с 1:2 от Нюкасъл на " Сейнт Джеймсис Парк ".

Въпреки че прави неуверен сезон, Лестър играе извънредно мощно против отборите от челото на класирането. През декември " лисиците " победиха поредно Челси и Манчестър Сити.
#LIVLEI pic.twitter.com/3XLtfhfM2G
— Liverpool FC (@LFC) January 30, 2019

Юрген Клоп продължава да има кадрови проблеми при окомплектоването на отбраната си. Джо Гомес и Трент Александър-Арнолд към момента не са подготвени, а Джеймс Милнър е осъден. Все още не е ясно дали мениджърът на мърсисайдци ще заложи на скица с трима бранители в лицето на Вирджил ван Дайк, Жоел Матип и Андрю Робърстън, или въпреки всичко някои от халфовете ще бъде преквалифициран като десен бранител. Иначе Клоп е направил две промени - Джердан Шакири и Жоржиньо Вайналдум стартират за сметка на Фабиньо и Милнър.

Клод Пюел е подхванал три корекции в своя състав - Рикардо Перейра, Джони Еванс и Джеймс Мадисън започват. Симпсън и Морган са на скамейката, а Каспер Шмайхел извежда отбора с капитанската лента.

Ливърпул: Алисон, Матип, Ван Дайк, Робъртсън, Вайналдум, Кейта, Хендерсън, Шакири, Фирмино, Мане, Салах

Лестър: Шмайхел, Рикардо, Магуайър, Еванс, Чилуел, Менди, Ндиди, Олбрайтън, Грей, Мадисън, Варди

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!
СТАТИСТИКА ТУК!
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА ТУК!
КЛАСИРАНЕ ТУК!
ПРОГРАМА НА ЛИВЪРПУЛ ТУК!
ПРОГРАМА НА ЛЕСТЪР ТУК! Премиър лийг 24 кръг, сряда 30 януари  Ливърпул 22:00предстои  Лестър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР