Ливърпул потвърди, че новият капитан на отбора е Върджил ван

...
Ливърпул потвърди, че новият капитан на отбора е Върджил ван
Коментари Харесай

Върджил Ван Дайк е новият капитан на Ливърпул

Ливърпул удостовери, че новият капитан на тима е Върджил ван Дайк, като вицекапитан ще бъде юношата на клуба Трент Александър-Арнолд.

Централният бранител, който има същата роля и за родината си Ниделрандия, ще носи лентата на 19-кратния първенец на Англия, откакто Джордан Хендерсън напусна клуба.

В допълнение на това Александър-Арнолд ще бъде негов заместител, откакто поема ролята от различен напуснал – Джеймс Милнър.

„ Това е извънредно горделив миг за мен, брачната половинка ми, децата ми и цялото ми семейство. Чувството е особено и не мога да го опиша с думи. Нещо, от което съм доста горделив “, сподели Ван Дайк пред формалния уебсайт по време на тренировките на тима в Сингапур.

„ Капитан съм и на Нидерландия, което е огромна чест за мен също, само че да бъда и на клуба си е неописуемо чувство. Ще дам всичко от себе си да върша всички в клуба щастливи “, заключи още бранителят.

Ван Дайк има 222 мача за Ливърпул след прекосяването си от Саутхемптън през януари 2018-а година. По време на интервала си на „ Анфийлд “ централният бранител завоюва всички допустимо титли на отборно равнище.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР