Ливърпул посреща Манчестър Сити в дербито на 28-я кръг във

...
Ливърпул посреща Манчестър Сити в дербито на 28-я кръг във
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ливърпул - Манчестър Сити, съставите за дербито

Ливърпул посреща Манчестър Сити в дербито на 28-я кръг във Висшата лига. Срещата е с начален час 17:45 и може да я наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT 2, а Gong.bg ще ви направи съпричастни към дуела, като го наблюдава минута по минута.

Ливърпул е в страхотна форма, като е в серия от седем поредни победи във всички шампионати, успявайки и да завоюва трофея от Карабао къп. Мърсисайдци са окуражени да преследват купата в Англия и този мач може да бъде доста определящ за първенеца в края на месец май. Ливърпул е към момента непобеден като хазаин във Висшата лига през този сезон и ще се надява положителната серия да продължи.

Манчестър Сити наподобява все по-уверено, като като че ли откри най-хубавия си темп. Тимът на Пеп Гуардиола при възможна победа през днешния ден може да оглави класирането във Висшата лига. Манчестър Сити е с едно от най-хубавите набези в лигата, като има 62 маркирани гола, а 18 тях са дело на Ерлинг Халанд.

Стартови сформира:

Ливърпул:  62. Куивин Келехър, 2. Джо Гомес, 4. Върджил ван Дайк, 78. Джарел Куанса, 84. Конър Брадли, 3. Ендо, 10. Алексис Мак Алистър, 8. Доминик Собослай, 7. Луис Диас, 19. Харви Елиът, 9. Дарвин Нунес

Треньор:  Юрген Клоп

The Reds to take on Manchester City
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР