Ливърпул получи увеличение с контузени с новини, че Дарвин Нунез

...
Ливърпул получи увеличение с контузени с новини, че Дарвин Нунез
Коментари Харесай

Ливърпул получи увеличение с четирима контузени за пътуването на Форест, но Мо Салах все още е извън линията

Ливърпул получи нарастване с контузени с вести, че Дарвин Нунез и Доминик Собослай ще се завърнат за съботния конфликт с Нотингам Форест.

Докато Уатару Ендо и Анди Робъртсън ще упражняват в петък и също би трябвало да са подготвени за пътуването до Сити Граунд. Но Мо Салах няма да се завърне за алените, защото се бори с проблем с подколянното сухожилие. Египтянинът може да е подготвен за тежкия конфликт на Червените с Манчестър Сити на 10 март.

Шефът на Коп Юрген Клоп сподели: „ Не мисля, че Мо е прекомерно надалеч, само че той няма да бъде на терена на следващия ден и от там би трябвало да тръгваме. Мо е малко по-дълъг, може би идната седмица е допустимо, той се връща, несъмнено. Не за на следващия ден. "

Салах получи рецидив на проблем с подколянното сухожилие на Купата на Африканските народи, когато се завърна при успеха над Брентфорд предишния месец. Нунез е навън, откогато получи мускулен проблем против пчелите, а Собошлай не е играл, откогато получи повторна травма в бедрото против Челси в края на януари....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР