Ливърпул получи нова загриженост за контузия, след като Анди Робъртсън

...
Ливърпул получи нова загриженост за контузия, след като Анди Робъртсън
Коментари Харесай

Анди Робъртсън е в ръцете си, след като звездата на Ливърпул получи тревожна контузия

Ливърпул получи нова угриженост за травма, откакто Анди Робъртсън беше наложително изоставен контузен, до момента в който играеше за Шотландия.

Робъртсън беше капитан на шотландците в техния другарски мач против Северна Ирландия на Хемпдън Парк във вторник вечерта, само че вечерта му не вървеше по проект. Той наподобява нарани левия си гален в дуел с крайния бранител на Съндърланд Трай Хюм в 30-ата минута и имаше забележима болежка.

Той се опита да остане – и беше на терена, с цел да стане очевидец по какъв начин неговият съотборник в Ливърпул Конър Брадли изведе Северна Ирландия напред с отразен удар. Но Робъртсън падна още веднъж минути по-късно и изглеждаше комплициран, до момента в който седеше на терена.

30-годишният ляв бек беше прегледан от медицинския щаб на Шотландия и трябваше да му бъде помогнато да напусне терена в 37-ата минута. Докато вървеше, той обхвана главата си с ръце и дръпна ризата си, с цел да скрие лицето си. Това беше доста обезпокоителен миг за мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп, който не може...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР