Ливърпул победи трудно Уулвърхемптън с 1:0 на Анфийлд в мач

...
Ливърпул победи трудно Уулвърхемптън с 1:0 на Анфийлд в мач
Коментари Харесай

Ливърпул се измъчи, но победи Уулвс

Ливърпул победи мъчно Уулвърхемптън с 1:0 на " Анфийлд " в мач от 20-ия кръг на британската Висша лига и приключи годината на върха с 13 точки задатък пред втория Лестър. Садио Мане (42) осъществя гол за десетия следващ триумф на мърсисайдци в елита. „ Вълците “ шокираха в петък първенеца Манчестър Сити след поврат вкъщи от 0:2 до 3:2 и през днешния ден вкараха попадение в последните секунди на първата част, само че то не бе прието след намесата на VAR поради засада.

Домакините обсадиха вратата на противника още от началото и преобладаваха през първото полувреме. След пропуски на Мохамед Салах, Садио Мане и Роберто Фирмино се стигна до 42-ата минута, в която домакините поведоха. Лалана отклони дълго подаване на пътя на Мане и последният прати топката в мрежата за 1:0. Ситуацията бе обсъждана няколко минути със системата за видео повторения VAR поради подозрения за игра с ръка на Лалана и дали Мане е в засада. В последна сметка попадението бе прието.

„ Вълците “ се втурнаха в офанзива и в добавеното време на първата част съумяха да стигнат до гол. Джони бе изведен от Моутиньо отдясно и опита да откри съотборник в наказателното поле. Защитата на " алените " не съумя да реагира, топката стигна до Педро Нето, който с прекрасен удар преодоля вратаря Алисон. Последва нова интервенция на VAR и попадението бе анулирано поради засада в милиметри на Джони.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР