Ливърпул победи Норич Сити с 5:2 у дома в мач

...
Ливърпул победи Норич Сити с 5:2 у дома в мач
Коментари Харесай

Ливърпул зарадва феновете с пет гола в първия мач след новината за Юрген Клоп

Ливърпул победи Норич Сити с 5:2 вкъщи в мач от четвъртия кръг на ФА Къп. Това бе първият дуел за " алените " след новината, че клуба след края на сезона.

На стадион " Анфийлд " домакините започнаха стремително и поведоха в резултата в 16-та минута с гол на Къртис Джоунс с глава. " Канарчетата " изравниха малко по-късно посредством централния бранител Бен Гибсън, само че Дарвин Нунес възвърне задатъка на Ливърпул в 28-та минута.

След почивката Диого Жота и Върджил ван Дайк подпечатаха триумфа на " алените ", а в добавеното време Райън Гравенберх означи пети гол за отбора, като преди този момент резервата Борха Сайнс вкара второ попадение за гостите.

По този метод Ливърпул се класира за осминафиналите на шампионата и продължава да бъде в борбата за четири трофея през този сезон. Другата добра вест за мърсисайдци е завръщането в игра на левия бек Анди Робъртсън, който влезе от аварийна пейка през второто полувреме, откакто дълго време отсъстваше поради травма.



В другия мач от следобеда Уотфорд и Саутхемптън направиха тъждество 1:1, а в ранния мач Уулвърхепмтън победи УБА с 2:0 като посетител.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР