Ливърпул победи гостуващия Рома с 5:2 в първата среща от

...
Ливърпул победи гостуващия Рома с 5:2 в първата среща от
Коментари Харесай

Ливърпул е на крачка от финала в Шампионска лига

Ливърпул победи гостуващия Рома с 5:2 в първата среща от полуфиналния им конфликт в Шампионската лига и си обезпечи добър задатък преди реванша в Рим. Въпреки това, англичаните би трябвало много да внимават, защото на четвъртфиналите италианците паднаха идентично в Барселона с 1:4, само че по-късно на своя земя сензационно завоюваха с 3:0.

Поради тази причина ответната среща другата седмица се обрисува като повече от забавна, още повече, че Рома няма позволен гол вкъщи през този сезон в най-комерсиалния шампионат.

Мърсисайдци смачкаха „ вълците” до 80-ата минута (5:0) и можеха да обезсмислят ответния мач, само че след излизането от игра на звездата им Мохамед Салах инкасираха две бързи попадения. В последните минути гостите даже натикаха играчите на Юрген Клоп в тяхната половина и имаха шансове да върнат още голове, само че не съумяха. Салах (36, 45+1) и Фирмино (61, 69) вкараха по два гола за домакините, а един добави Мане (56). Джеко (81) и Пероти (85-дузпа) пък се разписаха за гостите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР