Ливърпул победи Фулъм с 4:3 в мач от 14-ия кръг

...
Ливърпул победи Фулъм с 4:3 в мач от 14-ия кръг
Коментари Харесай

Ливърпул надви Фулъм с 4:3 в паметен мач от Висшата лига

Ливърпул победи Фулъм с 4:3 в мач от 14-ия кръг на Висшата лига. Домакините изоставаха в резултата в 86-ата минута, преди да стигнат до трите точки с два късни гола.

Мърсисайдци постановиха домашен напън на стадион " Анфийлд ". Попадение на Мохамед Салах бе анулирано поради засада.

Възпитаниците на Юрген Клоп откриха резултата в 20-ата минута. Удар на Трент Алекзандър-Арнолд от директен свободен удар се отби от напречната греда, срещна гърба на Бернд Лено и попадна във вратата му.

Лондончани обаче изравниха единствено 4 минути по-късно. Юношата на Ливърпул Хари Уилсън възобнови равенството за 1:1.

Алексис Макалистър върна преднината на отбора си с първия си гол за клуба във Висшата лига. Аржентинецът насочи компактен удар отвън наказателното поле.

Играчите на Марко Силва обаче откриха сили да изравнят резултата наново. Кени Тете шутира от придвижване току пред погледа на защитата в алено. Първоначално попадението не бе зачетено след подозрения за засада, само че ВАР ги опроверга. Минута по късно точно системата за видеоповторения анулира гол на Тим Рийм заради засада.

След почивката головете продължиха да падат. Преди това обаче Дарвин Нунес стреля в напречната греда.

Боби Де Кордова-Рийд приключи обрата за столичани. Полузащитникът засече с глава центриране в наказателното поле на Том Кеърни.

" Червените " обаче демонстрираха непримиримия си дух и означиха две попадения в границите на 2 минути. Резервата Ватару Ендо изравни с фалцов удар отвън наказателното поле, а в идната офанзива Трент Арнолд също показва точния си мерник, с цел да донесе триумфа на отбора си с компактен шут.

Ливърпул се изкачи до втората позиция в класирането с актив от 31 точки. Фулъм остава на 14-ото място в подреждането с 15 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР