Ливърпул победи Брайтън с 1:0 на своя стадион Анфийлд. Това

...
Ливърпул победи Брайтън с 1:0 на своя стадион Анфийлд. Това
Коментари Харесай

"Ливърпул" превзе върха във Висшата лига, пожали "Брайтън"

" Ливърпул " победи " Брайтън " с 1:0 на своя стадион " Анфийлд ". Това е трети следващ триумф за футболистите на Юрген Клоп от началото на сезона и те към този момент са едноличен водач в класирането с цялостен актив от точки.

Единственото попадение в срещата осъществя Мохамед Салах в 23-ата минута.
Гол с ръка и неотсъдена дузпа стопираха " Манчестър Сити " Шампионът стигна единствено до тъждество 1:1 като посетител на "Уулвс "
Още в 5-ата минута Салах откри Мане, който стреля настрана от вратата. Фирмино пък пропусна отлична опция, откакто ударът му с глава бе отразен от вратаря Матю Райън.

Александър-Арнолд удари напречната греда след чудесно осъществяване на директен свободен удар в 15-ата минута.

Натискът на домакините даде резултат в 23-ата минута. Милнър завоюва топката в средата на терена, тя мина през Мане и Фирмино преди да стигне до Салах, а той с акуратен удар се разписа.

През втората част " Ливърпул " продължи да господства, само че в 49-ата минута Глен Мъри пресече подаване на Кейта и откри Антони Кнокер, който стреля настрана от задачата.

" Ливърпул " владееше топката, само че нямаше чисти голови положения. Четири минути преди края Арнолд получи топката в наказателното поле на съперника, само че ударът му се отби в бранител на гостите и напусна терена в корнер.

Минута преди края Паскал Грос пропиля златен късмет да изравни. Само положителната интервенция на Алисон Бекер резервира успеха за " Ливърпул ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР