Ливърпул победи Арсенал с 3:1 в последния мач от третия

...
Ливърпул победи Арсенал с 3:1 в последния мач от третия
Коментари Харесай

Мощен Ливърпул обърна Арсенал с 3:1

Ливърпул победи Арсенал с 3:1 в последния мач от третия кръг на британската Висша лига и дружно Лестър и Евертън има цялостен актив от 9 точки.

Срещата стартира с доминация на домакините, които откриха трайно превъзходство. Върджил ван Дайк с глава и Садио Мане можеха да отбележат гол, само че назад на логиката това се случи във вратата на " мърсисайдци.

В 25-та минута " точпчиите " развиха мълниеносна контра. Тя щеше да приключи с неприятно центриране, само че Анди Робъртсън отигра нескопосано топката и подаде на намиращия се зад него Александър Лаказет. Французинът не откри добре топката, само че без да желае трансферира Алисън за 0:1.
 Снимка 498218
Източник:

След две минути и половина резултатът беше подравнен. Мохамед Салах проби остро отдясно и стреля. Бернд Лено мазета топката, само че тя попадна право в краката на Садио Мане пред голлинията. Сенегалецът с лекост осъществя за 1:1.

В 34-ата минута обратът стана цялостен. Тренд Александър-Арнолд подаде отдясно на Анди Робъртсън, който беше пред Лено. Шотландецът се реваншира за грешката си трансферира немския вратар за 2:1
 Снимка 498217
Източник:

След почивката нищо не се промени. Ливърпул атакуваше тотално, а Арсенал се бранеше и дебнеше своя миг.

Той пристигна в 59-ата минута, когато Александър Лаказает беше изведен зад зашитата. Французинът след дълъг размисъл реши да трансферира Алисон и бразилският вратар хвана топката с лекост.
 Снимка 498216
Източник:

В 88-ата минута безпощадният напън на Ливърпул докара до трето попадение. Новото попълнение Диего Жота стреля тъкмо от границата на наказателното поле след корнер и прецизният му удар по земя направи беззащитен Бернд Лено.

Малко преди този момент резервата Жота остана самичък против Лено, само че ударът му беше избавен.
 Снимка 498215
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР