Ливърпул официално потвърди, че клубът е постигнал споразумение с РБ

...
Ливърпул официално потвърди, че клубът е постигнал споразумение с РБ
Коментари Харесай

Ливърпул официално обяви рекордния си трансфер

Ливърпул публично удостовери, че клубът е постигнал съглашение с Република България (Лайпциг) за прехвърлянето на Наби Кейта. Гвинейският национал ще доиграе този сезон в немския клуб и ще се причисли към мърсисайдци на 1 юли 2018 година.

Според медиите на Острова Ливърпул ще заплати освобождаваща уговорка в контракта на Кейта, която възлиза на 48 милиона паунда. Мърсисайдци ще прибавят и бонус към тази сума. " Дейли Мейл " твърди, че той в размер на 7 милиона паунда, което прави общата стойност на прехвърлянето 55 милиона. Така покупката на Кейта става рекордна за клуба от " Анфийлд ".

Днес 22-годишният халф би трябвало да премине медицински прегледи.

" Доволен съм, че двата клуба стигнаха до това съглашение, което ще ми разреши да се причисля към Ливърпул през идващото лято, когато ще стана част от план, който ме вълнува доста. Оставам изцяло предан на Република България във времето, което ще прекарам в клуба. Ще давам всичко от себе си всякога, когато нося фланелката. Така ще бъде до последния съдийски сигнал на последния ми мач. След като бъдещето ми бе изяснено, в този момент мога да се съсредоточвам изцяло върху това да оказа помощ на Република България да реализира задачите си през този сезон. Докато пристигна време да се причисля към новия си клуб през идващото лято, ще остана заинтригуван негов последовател от отдалеченост ", съобщи Кейта пред уеб страницата на Ливърпул.

#LFC have agreed a deal with RB Leipzig for the future transfer of Naby Keita: https://t.co/FGn44gHUx0 pic.twitter.com/7ihBUi2M3v
— Liverpool FC (@LFC) August 29, 2017

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР