Ливърпул официално обяви трансфера на Алексис Мак Алистър от Брайтън.

...
Ливърпул официално обяви трансфера на Алексис Мак Алистър от Брайтън.
Коментари Харесай

Ливърпул официално обяви звездното си първо ново попълнение

Ливърпул публично разгласи прехвърлянето на Алексис Мак Алистър от Брайтън. 24-годишният международен първенец с Аржентина е първото ново попълнение на мърсисайдци за това лято. От клуба не афишират нито цената, нито периода на контракта, който е избран като " дълготраен ". Според " Скай спортс " първичната сума е към 35 милиона паунда, като тя може да нарасне до 55 милиона. " Би Би Си " прибавя, че контрактът е за период от пет години.

Мак Алистър ще играе на " Анфийлд " с фланелка с №10.

" Чувството е извънредно. Това е сбъдната фантазия. Невероятно е да съм тук и нямам самообладание да стартира. Исках да вземам участие от първия ден на предсезонната подготовка, тъй че е добре, че всичко към този момент е готово. Очаквам с неспокойствие да се срещна с моите съотборници.

Това беше фантастична година за мен – Световното състезание, това, което постигнахме с Брайтън, само че в този момент е време да помисля за Ливърпул и да се опитам да бъда по-добър състезател и по-добро човешко създание всеки ден.

След като завоювах Световната купа, си споделих, че желая да печеля повече титли и мисля, че този клуб ще ми помогне да го направя. Това е задачата и когато си в огромен клуб като този, би трябвало да печелиш титли.

Откакто дойдох тук, виждам какъв брой огромен е този клуб – играчите, които имаме, личният състав, всички. Наистина съм удовлетворен и чакам с неспокойствие да играя за Ливърпул ", съобщи Мак Алистър, който е седмият аржентинец, който ще играе с екипа на мърсисайдци.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР