Ливърпул обяви официално, че Юрген Клоп е подписал нов двугодишен

...
Ливърпул обяви официално, че Юрген Клоп е подписал нов двугодишен
Коментари Харесай

Официално: Клоп преподписа с Ливърпул

Ливърпул разгласи публично, че Юрген Клоп е подписал нов двугодишен контракт. Сделката обвързва немския експерт с мърсисайдци до 2026-а. Помощниците на Клоп - Пеп Линдерс и Петер Кравитц също преподписаха договорите си с Ливърпул.

" Бих могъл да употребявам доста думи, с цел да опиша по какъв начин се усещам – удовлетворен, блажен, фаворизиран и разчувствуван. Има толкоз доста неща, които да обичаш на това място. Знаех го и преди да дойда, а в този момент го знам още по-добре. Както във всяка връзка, двете страни би трябвало да си подхождат. Зададох си въпроса дали е вярно да остана още и дружно с помощниците ми стигнахме до заключението, че отговорът е " да “, разяснява Юрген Клоп пред клубния уебсайт.

" От самото начало на моя престой притежателите са отдадени на клуба и това демонстрира тяхното отношение към бъдещето му. Смятам, че клуба се движи в вярната посока. Имаме ясна концепция какво желаеме и по какъв начин да опитаме да го реализираме. Това постоянно е добра начална позиция ", сподели още Клоп.

" Когато се появи опцията да преподпиша контракт си, се запитах дали имам силата и мотивацията да дам всичко, което това извънредно място изисква от мениджъра си. Отговорът е доста просто и той е, че съм влюбен в това място и се усещам добре ", добави немският треньор.

Клоп дойде на " Анфийлд " през 2015 година От тогава той преобрази клуба и това докара до първа купа на Англия от 1990 година Германецът изведе мърсисайдци и до успех в Шампионската лига. Юрген построи приказен тим, който към този момент завоюва една купа този сезон и се бори за още три, като доближи до финала на ФА Къп, полуфиналите в Шампионската лига и е на точка от Манчестър Сити във Висшата лига пет кръга преди края на акцията.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР