Ливърпул обърна Уест Хем с 2:1 и увеличи надеждите си

...
Ливърпул обърна Уест Хем с 2:1 и увеличи надеждите си
Коментари Харесай

Ливърпул обърна Уест Хем, Челси пак загуби

Ливърпул обърна Уест Хем с 2:1 и усили очакванията си за европейски футбол през идващия сезон. Червените имат 53 точки и са на шесто място. С 53-точки е и седмият Тотнъм, петият Астън Вила е с 54. По-напред са Манчестър Юнайтед и с по 59 точки. Ливърпул обаче е играл най-малко мач повече от отборите в Топ 4.

Уест Хем поведе още в 12-ата минута посредством Лукас Пакета. Той се разписа с прекрасен удар отвън наказателното поле. Само шест минути по-късно обаче Ливърпул изравни. Разписа се Коди Гакпо, също с шут от далечна отдалеченост.

После ВАР анулира гол в интерес на чуковете поради засада на Джарод Боуън. А в 67-ата минута Жоел Матип вкара за 1:2. Той наказа неточност на отбраната на Уест Хем след корнер.
Челси записа пета поредна загуба
Челси падна още веднъж – за пети следващ път, в този момент с 0:2 от Брентфорд. Така сините остават без победа от 11 март насам. след автогол на Аспиликуета в 37-ата минута.

След почивката в игра се появи Пиер-Емерик Обамеянг и това оказа помощ на Челси да заиграе по-добре в офанзива. Сините обаче не съумяха да изравнят и гостите направиха 0:2 в 78-ата минута. Тогава се разписа Брайън Мбеумо.

Загубата остави Челси с 39 точки на 11-о място – на шест зад десетия Фулъм. Брентфорд се изкачи на девето място с 47 точки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР