Ливърпул няма право на грешна стъпка в оставащите мачове до

...
Ливърпул няма право на грешна стъпка в оставащите мачове до
Коментари Харесай

Клоп: Ливърпул няма право на грешки до края на сезона

Ливърпул няма право на неверна стъпка в оставащите мачове до края на сезона във Висшата лига, в случай че желае да резервира лидерската си позиция и да завоюва купата в Англия. Това съобщи мениджърът на отбора Юрген Клоп преди гостуването на огромния противник Манчестър Юнайтед в неделя.

Лидерът Ливърпул има две точки задатък пред Арсенал и три пред Сити осем кръга преди  края на сезона и Клоп се надява да завоюва още една купа за клуба от Анфийлд след триумфа във Висшата лига през акцията 2019-20.

" Очевидно е по този начин във Висшата лига. Така че, в случай че конкуренцията е напрегната, тогава най-хубавото място, на което можеш да бъдеш, е на върха. Ние сме там и това е ужасно, това е добре. А в този момент дано продължим да се борим, по този начин стоят нещата. Очевидно идващият мач е значимият, както всички са. Някой сподели, че имаме най-хубавата стратегия с мачове до края. Погледнах го и в действителност не знам по какъв начин може да казвате сходно нещо. Може би съм прекомерно отрицателен, само че това е мъчно, положителни противници. Но ние сме подготвени и желаеме да участваме в тази борба ", сподели Клоп.

Ливърпул беше надвит с 3:4 от Юнайтед в четвъртфинала си за ФА Къп предишния месец, когато домакините надвиха в продълженията.

" Добрата вест е, че този път няма да имаме две продължения по 15 минути. Това беше прекалено много за нас този ден, не можехме да го направляваме повече, допуснахме неточности, които въобще не сме правили преди, и Юнайтед обърна мача “, добави Клоп.

" Юнайтед е топ тим, който играе вкъщи, всички знаем това. Но не можем просто да кажем на играчите: " Нека създадем това, което направихме от 15-та минута до 70-та и нещо. “ Футболът не е толкоз елементарен. Трябва да намерим метод да създадем проблеми на Юнайтед и те ще опитат да създадат същото. На това равнище, с този съперник, на този стадион (Олд Трафорд), по-добре да изиграем в действителност добър футболен мач, в случай че желаеме да спечелим там ", разяснява още Юрген Клоп./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР